Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
beépített
Típus:
családi ház
Vételár:
33.9 M Ft
Alapterület:
90 m²
Telekterület:
790 m²
Ingatlan állapota:
felújított
Szobák száma:
3
Pince:
van
Épület szintjei:
3
Fűtés:
gáz (konvektor)
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Pest megye, Göd (Felsőgöd), Széchenyi utca 88/A
Fürdő és WC:
külön és egyben is
 

Megjegyzés:

CSAK ÖNRE VÁR! Akár azonnal is KÖLTÖZHETŐ!

1980-ban épült a ház, mely Felsőgöd csendes, természetvédelmi területével határos területén, aszfaltozott utcájában. A 790 nm-es telek két utcára nyílik, így a kert hátulról is megközelíthető, akár gépkocsival is.

A ház szerkezete kiváló, jelenlegi beosztása is jó, de rugalmasan alakítható belső terek jellemzik.

Az épület földszintjén 3 nagyméretű, laminált parkettával burkolt szoba található, az egyiket a tulajdonosok összenyitották az önmagában is nagyméretű konyha-étkezővel és hatalmas amerikai konyhás nappalivá alakították, de ez igény esetén bármikor könnyen visszaállítható, vagy akár az előszoba rovására tovább bővíthető.

Egy nagyméretű terasz jellemzi még a földszinti lakórészt, továbbá sok ablak, kellemes fényviszonyok, nagy üvegfelületek.

A cserép fedésű épület tetőterének beépítését már megkezdték, nyílászárókat építettek be, a homlokzati fronton egy kényelmes méretű loggia is megépítésre került, már a vízkiállást is felvezették a 100 m2-es alapterületű tetőtérbe, ahol tetszés szerint 3-4 hálószoba és egy fürdőszoba is kialakítható. Az emeletre felvezető lépcső kialakítása és a tetőtér beépítés befejezése már Önre vár, amennyiben szükséges a meglévő szobaszám bővítése.

A ház fele alatt szintén több ablakkal rendelkező, jól átszellőztethető, nagyméretű pince és garázs található, mintegy 40 nm nagyságban.

A nagy ház mögött egy különálló, betonalapra épített masszív, 28 nm-es parkettás szoba, konyha, fürdőszobás kis házikó található, ami akár vendégházként is funkcionálhat.


A ház teljes elektromos hálózata, és a betáplálás is teljes egészében újra lett építve, egy 3*16 amperes háromfázisú és egy vezérelt árammal működő (éjszakai áram) villanyóra került beépítésre, melyre energiatakarékos hőtárolós kályha és hőtárolós bojler is csatlakoztatható.

Az épületen belüli víz, és szennyvízhálózat is teljes egészében felújításra került.

A telken az ingyenes öntözést saját csőkút biztosítja, de egy kerti csap is kialakításra került.

A házban az újonnan kiépített gázhálózatra kötött új, jó hatásfokú, elegáns látványkonvektorokat építettek be. Kiegészítő, alternatív fűtésnek elektromos fűtőpanelek előkészítése is megtörtént, bár erre a nagy teljesítményű konvektorok mellett nem lesz szükség.

Az épület közepén elhelyezkedő kéményre akár kandalló, vagy cserépkályha is köthető. A tüzelő anyag tárolására a terasz alatt egy nagyméretű, rendkívül praktikus, fedett, de két oldalról nyitott tároló részt alakítottak ki, amely ideális hely nem csak a tárolásra, de a tűzifa kiszárítására is.

Az utca csendes, konszolidált környezetben fekszik, ahonnan gyorsan elérhető az M2-es autópálya és Felsőgöd vasútállomása is, ahol nem csak a személy de a gyorsított vonatok is megállnak.

A közelben található a helyi piac, bevásárlási lehetőség (CBA), valamint a posta is. Nagyobb bevásárlásokra a váci Tesco, Lidl és Aldi áruház, illetve Göd irányában Spar áruház található.

Göd békés, zöld, természetközeli kisváros, állandó lakhelynek és nyaralóhelynek is kiváló, több éve vezeti a statisztikát mint az ország legbiztonságosabb városa, továbbá számos kulturális és sport lehetőséget nyújt, dunai strandjain kívül egy termálfürdővel is rendelkezik, ami 15 perc sétára található

A ház megvásárlását kedvező kamatozású, saját irodánk által díjmentesen szervezett hitellel is tudjuk támogatni!!!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére